Valkoinen Puu

Valkoinen Puu Food Factory

LC Logistics Center Oy on kauhajokinen asiantuntijayritys, joka on 30:n toimintavuotensa aikana auttanut satoja yrityksiä liiketoimintansa kehittämisessä. Palvelumme kattavat myös elintarvikealan liiketoimintakonsultoinnin.

Kirsi ja Mark Heidt:n omistama Valkoinen Puu Oy laajentaa toimintaansa valmisruoan valmistuslinjastolla, ja halusi käyttää uuden Food Factory-ruokatehtaan suunnittelussa paikallista osaamista. Tehdas aloittaa toimintansa keväällä 2021.

Valmisruoan linjaston toimittaa Kauhajokinen Kometos Oy. Linjastossa on Kometoksen perinteisten annostelulaitteiden ja automatiikan lisäksi myös tehokasta robottitekniikkaa ja toimitukseen sisältyy myös pakkaus- ja suljentalaitteet.  

Lasagneprojektiin tarvittiin mm. pakkausteknologian erikoisasiantuntija. LC:n Jarmo Rajamäellä on juuri tähän liittyvää käytännönläheistä kokemusta. Hän on toiminut oikeanlaisen, robotiikkaan perustuvan rasiapakkauslinjaston esisuunnittelussa ja laitehankinnoissa sekä ekologisen pakkausratkaisun löytämisessä. 

LC:n Matti Sepponen on auttanut kannattavuus- ja rahoituslaskelmien tekemisessä sekä konsultoinut rahoituksen hakuprosessia. Toimitusjohtaja Kirsi Heidt onkin erittäin tyytyväinen saamaansa asiantuntija-apuun ja ulkopuoliseen näkemykseen. 

Valkoinen Puu Oy sai tämän uuden liiketoiminnan käynnistämisen asiantuntijakustannuksiin Leader Suupohjan myöntämää perustamistukea. 

imgOta yhteyttä!
Kauhajoki +358 20 7470 300