Ympäristö ISO 14001

Ympäristö ISO 14001

Maailman johtava ympäristöstandardi ISO 14001 on julkaistu uutena versiona syyskuussa 2015. Uuden standardin rakenne tukee entistä paremmin johtamista ja liiketoimintaa. Laadun- ja ympäristönhallinnan standardit on rakennettu yhtenäisiksi ylätason rakenteen osalta, jolloin niiden dokumentointi helpottuu.

Ympäristöjärjestelmän uuden version painotus on suunnitelluissa tuloksissa, ympäristösuorituskyvyn parantamisessa ja tavoitteiden toteutumisessa.

Yhä useammin asiakkaat ja muut sidosryhmät tarkkailevat tuotteitasi ja toimintaasi ympäristönäkökohdista. ISO 14001 - standardin mukainen ympäristöjärjestelmä on työkalu, jolla pidät toimintasi ympäristövastuut hallinnassa ja viestit sen myös muille.

Kun kaipaat apua ympäristöjärjestelmän rakentamisessa tai ylläpitämisessä, ota yhteyttä meihin. Yhdessä määrittelemme työn tavoitteet ja meiltä saat tavoitteen saavuttamiseksi yksityiskohtaisen suunnitelman. Yleensä työ etenee johdolle suunnatun konsultoinnin ja koko henkilökunnalle suunnatun koulutuksen kautta tavoitteita kohden. Yhdessä rakentamamme ympäristöjärjestelmä on ISO 14001 – standardin vaatimusten mukainen ja asiakkaana päätät haluatko viedä projektin sertifiointiin saakka. Meillä on mahdollisuus olla kumppanisi myös järjestelmän ylläpidossa.

imgOta yhteyttä!
Kauhajoki +358 20 7470 300